Tutustu Administer Groupiin

Administer Group on rohkeasti erilainen luottokumppani, joka hoitaa talous- ja palkkahallintosi sekä HR-palvelusi sillä aikaa, kun sinä keskityt tavoitteidesi saavuttamiseen – haetpa sitten yrityspuolella kasvua tai kuntapuolella säästöä. Näkemykselliset asiantuntijamme tuntevat tarpeesi, ja ryhmän voimalla innovoimme aina sinulle sopivimmat ratkaisut.

Saat tarpeisiisi sopivat, rohkeasti erilaiset ratkaisut

Kiihtyvä tekninen kehitys on myös siivittänyt työelämän ja -tapojen muutosta. Käsin kirjoitetut taulukot eivät enää riitä. Sähköinen asiointi on ajanmukainen ratkaisu nykyelämän tarpeisiin. Silti alaamme vaivaa hidas kehityshalukkuus. Yleinen ajatus on, että näennäisesti toimivaa ei kannata muuttaa kuin pakon edessä.

Me Administer Groupissa olemme rohkeasti erilaisia: mielestämme talous- ja palkkahallinto sekä HR-palvelut eivät ole vielä valmista kauraa. Haluamme viedä alaa eteenpäin. Innostumme innovoinnista ja seisomme uteliaina uusien ratkaisujen edessä.

Me teemme talous- ja palkkahallinnon sekä HR-palvelut yrityksille ja kunnille helpoiksi. Kuuntelemme tarpeitasi ja kehittämme sinulle parhaat ratkaisut. Räätälöimme tarvitsemasi integraatiot tarpeisiisi sopiviksi – tarvitsitpa sitten yhden tai useamman Administer Groupin yrityksen palveluita. Kun ratkaisu on valmis, pidämme huolen prosessien ja järjestelmien jatkuvasta kehittämisestä. Meidän tehtävämme on kuunnella, reagoida ja toimia aktiivisena neuvonantajana.

Administer Groupista löydät rohkeasti erilaisen luottokumppanin

Voit valita yrityksistämme tarpeisiisi sopivan kumppanin:

  • Adner palvelee keskisuuria ja suuria yrityksiä taloushallinnossa
  • Administer pitää huolen yritysten sähköisestä talous- ja palkkahallinnosta
  • Kuntalaskenta löytää kunnille parhaat talous- ja palkkahallinnon ratkaisut
  • Silta hoitaa huolella HR-palvelut ja palkanlaskennan
  • Emce on ohjelmistokumppani, joka yhdistää ihmiset ja liiketoiminnan prosessit

 

Meille rohkeasti erilainen luottokumppanuus tarkoittaa sitä, että emme ole kiinnostuneita pelkästään omasta tulevaisuudestamme vaan olemme aktiivisesti kiinnostuneita myös sinun toimialasi kehityksestä. Me haluamme innovoida kanssasi ihmeitä. Sellaisia ratkaisuja, jotka skaalautuvat ja auttavat sinua menestymään.

Administer Group on rohkeasti erilainen luottokumppani.
Kuuntelemme tarpeitasi ja innovoimme sinulle rohkeasti erilaiset ratkaisut.