Strategia

Administer Group haluaa olla alansa paras toimija laadukkaalla asiakaskokemuksella ja innovatiivisella asenteella sekä kattavalla palvelujen ja teknisten ratkaisujen kokonaisuudella.

Strategian perustana ovat kannattava kasvu ja tehokas liiketoimintasynergioiden hyödyntäminen sekä asiakasrajapinnassa että sisäisissä prosesseissa. Yhtiö on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja palveluvalikoima on laajentunut merkittävästi. Liiketoiminta-alueina ovat henkilöstö- ja taloushallinto sekä näihin liittyvät ohjelmistot. Palkkahallinnossa konserniin kuuluva Silta Oy on Suomen markkinajohtaja. Konserniin kuuluva Econia Oy on Suomen johtava asiantuntija harmaan talouden torjunnassa. Konsernin tarjoama on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa eri palvelut ja teknologiat tukevat toisiaan. Se luo yhtiölle vankan pohjan rakentaa kannattavaa liiketoimintaa sekä Suomessa että valituilla markkinoilla Itämeren alueella. Kasvua haetaan jatkossakin yritysostojen ja orgaanisen kasvun kautta.

Tavoitteena on kehittää liiketoimintaa vastuullisesti. Administer Group haluaa olla asiakkailleen paras kumppani ja henkilöstölleen paras työnantaja.


Strategiset tavoitteet

Kasvamme kannattavasti Suomessa ja valituilla markkinoilla Itämeren alueella

Uskomme kumppanuuteen. Kaikki mitä teemme, on kannattavaa ja perustuu vastuulliseen liiketoimintaan.

Panostamme asiakaskokemukseen

Ymmärrämme asiakkaidemme palvelu- ja teknologiatarpeita ja sen ansiosta voimme tarjota sopivimpia ratkaisuja ainutlaatuisesta valikoimastamme. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja asiakaskokemukseen.

Kehitämme asiantuntijoitamme ja johtamista

Autamme ja kannustamme toisiamme yli liiketoiminta- ja tehtävärajojen. Kehitämme henkilöstöämme ja toimintatapojamme, jotta osaamme tunnistaa ja ratkaista haasteita sekä tuottaa parempaa palvelua. Kehitämme johtamista yhdessä muodostetun johtamisvision mukaisesti.

Yhtenäistämme, selkeytämme ja tehostamme prosesseja

Haemme aktiivisesti sisäisiä synergioita eri liiketoimintojen välillä. Tavoitteemme on vähentää palveluihimme liittyvää ympäristökuormitusta ja käyttää resursseja kestävästi.